‘Dagje Uit’ voor minima voormalig gemeente Winsum

WINSUM – De zomer(school)vakantie valt dit jaar in de periode 22 juli t/m 3 september. Dus erop uit. Dat is echter niet voor iedereen weggelegd en vooral niet in de huidige onzekere tijd! Daarom bieden wij als stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum alleenstaanden en gezinnen met of zonder kinderen, die een laag inkomen hebben (120 % van het bijstandsniveau), de mogelijkheid een dagje uit te gaan. Dit geldt echter alleen voor mensen woonachtig in de dorpen Winsum, Sauwerd, Adorp, Baflo, Rasquert, Den Andel en Tinallinge. Zij mogen zelf bepalen waar ze naar toe gaan.

Mensen die ervoor in aanmerking komen, kunnen zich tot en met 28 augustus aanmelden. Daarbij dienen wel naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, aantal volwassenen, aantal thuiswonende kinderen tot 18 jaar met hun naam en leeftijd te worden vermeld. Deze gegevens kunnen op verschillende manieren worden doorgegeven.

Per post naar: Hanneke Ritzema, Geert Reindersstraat  7,  9951 CC Winsum of per e-mail: hannekeritzema@hotmail.com

Telefonisch kan dit bij: Harry Meinders, 0595-442354

Of via de website (www.vriendenvoorelkaarwinsumgr.nl) het in te vullen contactformulier versturen. Op deze site staat meer infromatie over de stcichting.

Tegemoetkoming

Na de aanmelding krijgt men een tegemoetkoming in de te maken kosten voor reizen, entree en eten/drinken van € 30,- per persoon.

Foto: Wildlands Adventure Zoo te Emmen

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !