‘Anja Laat Los’ in première in De Blauwe Schuit

WINSUM – Anja Poelma staat al sinds haar tienertijd op toneel. Zingen en spelen zijn haar lust en haar leven en tot op heden deed ze dat altijd met anderen. Kindertheater, operette, cabaretvoorstellingen. Een tiental jaren geleden nam ze gitaarles en weer een paar jaar later leerde ze liedjes schrijven. Dat werden vooral komische liedjes en af en toe een serieuze noot. Je zou het kleinkunst kunnen noemen. En toen ontstond de wens om een solovoorstelling te maken op basis van deze liedjes. Op eigen kracht! Zou ze dat kunnen? Het idee liet haar niet los.

Regisseur Nico van der Wijk gaf haar het laatste duwtje en dat resulteerde in ‘Anja Laat Los’. Op haar eigen humoristische en muzikale wijze neemt Anja je mee in haar zoektocht naar loslaten.

Het leven moet je vieren. Maar hoe doe je dat als je gedwongen wordt om afscheid te nemen. Als je iets of iemand moet loslaten? Hoe werkt dat?  En wat laat je wel en niet los? Waar neem je precies afscheid van? En wat hou je vast?

Wanneer

Op zondag 1 oktober gaat de solovoorstelling ‘Anja Laat Los’ in première in De Blauwe Schuit te Winsum. Aanvang 15.00 uur. Liefhebbers die niet bij de première aanwezig kunnen zijn, krijgen een herkansing op zaterdag 7 oktober. De aanvang is dan 20.00 uur. ‘

Bestel nu alvast je kaart à €12,50 (inclusief consumptie) via www.deblauweschuit-winsum.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.