Rondwandeling bijbelse planten ontdekken in Domies Toen

PIETERBUREN – Op zondag 30 juli, om 14.00 uur is er een rondwandeling bijbelse planten ontdekken in Domies Toen, met ds. Klaas Pieterman en Barbara de Beaufort. Onlangs is het boekje ‘Bijbelse planten ontdekken in Domies Toen’ feestelijk gepresenteerd. Er stond toen ook een rondwandeling op het programma, maar het was toen te warm om dit verantwoord te kunnen doen. Nu is de herkansing, in de hoop dat het weer genadig zal zijn.

Bijbelse planten is een thema dat bij uitstek past bij de tuin van de dominee. Daarom is er een inmiddels lange traditie van rondwandelingen door de tuin over dit thema. Jarenlang deed dominee Klaas Pieterman deze rondwandelingen. Daar was altijd veel belangstelling voor, Klaas heeft een grote fanclub die graag naar zijn verhalen luistert. Vorig jaar gaf hij aan dat hij hiermee wilde gaan stoppen. Maar natuurlijk mocht dat niet betekenen dat de rondwandelingen hierover zouden stoppen. Clary Rooda, rabbijn en geïnteresseerd in planten, en Barbara de Beaufort, pastoraal werker, gaven aan dat zij de rondwandelingen graag willen overnemen.

Vanzelfsprekend ligt het nieuwe boekje ‘Bijbelse planten ontdekken in Domies Toen’ te koop, maar sinds kort kunt u de uitgaven van Domies Toen ook online bestellen. Kijk daarvoor in de webwinkel.

Kijk wel van tevoren op de site en/of op facebook of het doorgaat. Bij te grote hitte wordt een nieuwe datum gezocht.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.