Zondag 55e wielerronde ‘Rondom de Bult’ van Usquert

USQUERT – Zondag 23 juni dendert het wielerpeloton weer door de straten van Usquert. Om 13.00 uur wordt gestart met het criterium voor vrouwen over een afstand van 50 km (of wel 46 ronden). Op dit moment is het aantal ingeschreven dames 26.

Om 15.00 uur staat de start van de mannen gepland voor hun koers  over een afstand van 80 km ( of wel 75 ronden) Het aantal inschrijvingen voor dit criterium is gelukkig sterk gestegen en bedraagt op dit moment 53.

Op woensdag, donderdag en vrijdag vóór de wedstrijd zullen de bestuursleden van het wielercomité ook weer bij iedereen in het dorp langs komen om lootjes te verkopen, ter bestrijding van de onkosten van de wielerdag.

Foto: Rondom de Bult 2022

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !