Tweede Yoga Fietsroute in eerste weekend van september

HET HOGELAND – In het weekend van 2 en 3 september organiseert Eva Sacchetto voor de tweede keer de Yoga Fietsroute, Langs Kerken & Wad. In 2020, in coronatijd, was de eerste editie. Ook nu zal het weekend in het teken staan van ontspanning, gezondheid, bezinning en verstilling. Langs een fietsroute zullen diverse docenten lessen aanbieden. Diverse yogavormen, meditatie, klankschalen. Er zijn langere en kortere routes. Voor mensen van ver is er de mogelijkheid om te overnachten in eigen tent of een van de mooie trekkershutten op de camping in Noordpolderzijl 

De fietsroute zal gaan langs de kerk van Usquert, de Kunstkerk van Warffum, het prachtige kerkje van Breede (waar tevens vrijdag 1 september ’s avond de opening is met een concert- Kirtan), de kerk van Baflo, het mooie kerkje van Tinallinge, de kerk van Baflo, de kerk van Eenrum, de kerk van Westernieland. Ook worden er aan het Wad yogalessen gegeven in Noordpolderzijl en Westernieland en een buitenles aan het meertje in het natuurgebied nabij Den Andel.

Nog nooit yoga gedaan? Kom het ontdekken! En voor de gevorderde yoginis zijn er vele diverse yogavormen zoals: Yoganidra, stoelyoga, Hathayoga, Yinyoga, Kashmiryoga, Vinyasa, Dru yoga, Kundalini yoga en ook boeddhistische meditatie in Boedhawierde, het boeddhistische centrum in Usquert, Chi Qong en een klankschalen concert.

Op de zaterdagavond is er een diner in het Spijslokaal, gevolgd door een voordracht van dichter Astrid Esmeralda Klompstra en een klankschalen-concert in de Kunstkerk van Warffum.

Meer info is te vinden op yogaindekerk.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.