Zummerbühne klaar voor Maarhuizen

MAARHUIZEN – Van 16 augustus t/m 10 september staat Zummerbühne, een groots openlucht muziektheaterspektakel, maar liefts 20 keer met de voorstelling Ripperda op de planken op de wierde van Maarhuizen. Alle voorstellingen zijn uitverkocht, maar bij een ‘doorloop-repetitie’ wist Willem Kroon toch nog even een indruk mee te pikken van wat de bezoekers de komende maand kunnen verwachten op Maarhuizen. 

Ripperda is een muziektheatervoorstelling over bravoure, list en bedrog. Hoe schop je het vanuit de Groninger klei tot eerste minister van Spanje en legeraanvoerder van Marokko? Het verhaal over een zoon van een berooide adellijke familie. Een charmante leugenaar die bijna de troon bestijgt, maar roemloos ten onder gaat. Laat je meeslepen door mediterraanse muziek, een groots koor en orkest. En stel jezelf de vraag: waar eindigt de waarheid en begint de leugen?

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !