Open dagen Solte Campe

ZOUTKAMP – Op zaterdag 2 en zondag 3 september organiseren kunstenaars Iris Honderdos en Arno Peeters een open dag. De uit Utrecht afkomstige kunstenaars verlieten begin dit jaar de Domstad om zich te vestigen in Zoutkamp, waar ze voormalig basisschool Solte Campe aan de Schuit hebben gekocht. Om er te wonen én te werken.

Honderdos (installatie, video) en Peeters (geluidskunst, editor) stellen een gedeelte ter beschikking voor creatieve bezigheden, zoals workshops, cursussen, presentaties, exposities, maar ook voor muziekles, toneel etc. “We doen dit tegen onkostenvergoeding en hebben geen commercieel belang: omdat de voorzieningen hiervoor steeds schaarser worden, denken we dat er behoefte is aan ruimte voor dit soort activiteiten in Zoutkamp en directe omgeving” laat Iris weten.

De open dagen zijn van 13:00 tot 17:00 uur.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.