Vakantieweek Uithuizermeeden heeft vol programma

UITHUIZERMEEDEN – Komende zaterdag start de 49e editie van de Vakantieweek met het dauwtrappen, waarna de week officieel geopend wordt met het dorpsontbijt. In de avond staan er een pubquiz en een jongerenavond op het programma. Op zondag wordt er een schuurdienst gehouden bij Landjuweel.

De Vakantieweek zal ook dit jaar starten met het dauwtrappen, waarna de week officieel geopend zal worden met het ontbijt. ‘s Avonds is er weer een pubquiz in Het Anker en tegelijkertijd een jongerenavond. Op de zondagochtend is er bij Landjuweel een schuurdienst waar ds. De Hullu voor zal gaan.

Op de maandag hebben we een nieuwe activiteit, althans voor de kinderen. De volwassenen zijn al bekend met de Meijsterrace, maar dit jaar is er een editie voor kinderen. In de avond staan de vertrouwde fiets- en kanotocht weer op het programma.

De dinsdag staat in het teken van een knutseluurtje, een kinderbingo en de autosterrit. De autosterrit is wederom een nieuwe activiteit. Dit belooft een leuke en uitdagende autopuzzeltocht door het Hogeland te worden. We gaan op de woensdag beginnen met de baby- en peuterochtend. ’s Middags gaan we met de jeugd van vroeger op pad naar Leens. In de avond hebben we de Meijstertocht met leuke opdrachten door het dorp. Op donderdag staan overdag een kleuterpicknick en themamiddag op het programma. Donderdagavond zitten we weer gezellig bij de Mariakerk voor de hagenpreek. Op de vrijdagmiddag hebben we het afsluitende springkussenfestijn voor de kinderen. ‘s Avonds wordt de week feestelijk afgesloten met een bingo. Daarnaast staan natuurlijk (bijna) dagelijks de poppenkast met de avonturen van Jan Klaassen en Katrijn en de avondsluitingen op het programma. Wanneer ik het programma aan het opsommen ben, krijg ik er alweer zin in en ik hoop u ook! Wij hopen samen met iedereen weer een fantastische, onvergetelijke Vakantieweek te mogen beleven.

Verdere info, zie www.vakantieweekuithuizermeeden.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.