Nieuwe najaars- en wintercollectie bij Kledingbank Maxima Het Hogeland

WINSUM – Vanaf 1 september kunt u gratis in de Maxima modezaak uw najaars- en wintercollectie komen uitkiezen. Er is ruime keuze uit dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires. Ook jongeren kunnen bij Maxima terecht voor een mooie en eigentijdse outfit.

Om u voor het nieuwe seizoen als klant in te schrijven brengt u een identificatiebewijs en een overzicht van uw laatste loonspecificatie mee. Als u een inkomen hebt tot 120% van de bijstand kunt u namelijk gratis bij ons komen winkelen, bijvoorbeeld als u een bijstands-uitkering ontvangt of als ZZP-er een laag inkomen hebt.

Van 1 tot 13 september en van 27 september tot 4 oktober heeft de kledingbank de beschikking over de Maximabus. Als u in deze periode naar de winkel wilt komen en u hebt geen vervoer, neem dan contact met de kledingbank op via vervoer.hethogeland@kledingbankmaxima.nl. U wordt dan gehaald en gebracht met de bus.

U bent van harte welkom bij onze modezaak zonder kassa aan de Werf 5 in Winsum. Kom snel een kijkje nemen!

Kledingbank Maxima van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur geopend.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.