Ruilkring Het Hogeland 16 september weer los

HET HOGELAND – Ruilkring Hogeland is een groeiende groep mensen van alle leeftijden voor wie duurzaamheid en noaberschap belangrijk zijn. Zij vormen een netwerk met als doel onderling diensten, goederen en kennis te ruilen zonder tussenkomst van geld.

We hebben allemaal talenten en passies waarmee we een ander blij kunnen maken. Leer in je eigen buurt aardige mensen kennen die je om hulp kunt vragen.Waarom zou je iets kopen voor eenmalig gebruik als je het ook kunt lenen? Of laat iets repareren door een van de handige leden. Geef je overbodige spullen een tweede leven. Er zijn veel redenen om je aan te sluiten bij Ruilkring Hogeland.

Tijdens de inloopbijeenkomsten ontmoeten de leden elkaar, ruilen of lenen spullen en maken afspraken, bijvoorbeeld om elkaar te helpen bij een klus. Het betaalmiddel is de ‘pangel’, een zelfbedachte munteenheid. Daarmee verreken je administratief wat je hebt ‘gekocht’ of verdiend. Zo sta je nooit in het krijt bij de ander.

De ruilkring verwelkomt graag belangstellenden, want hoe meer leden, hoe meer er geruild wordt. Ben je nieuwsgierig naar Ruilkring Hogeland? Kom vrijblijvend langs en stel je vragen op 16 september! Koffie, thee en iets lekkers staan klaar. Bel voor het adres naar: 0595-425098.

Meer informatie op website www.ruilkringhogeland.nl. Laat je inspireren door wat de leden aanbieden en vragen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !