Open Monumentendagen in Domies Toen met rondwandeling langs bijbelse planten 

PIETERBUREN – Op zaterdag 9 en zondag 10 september doet Domies Toen mee met de Open Monumentendagen, in samenwerking met de Nederlandse Tuinenstichting. Historisch Groen: in dit kader is er op zondag 10 september een rondwandeling langs bijbelse planten met Clary Rooda en Barbara de Beaufort.

Bijbelse planten is een thema dat bij uitstek past bij de tuin van de dominee. Daarom is er een inmiddels lange traditie van rondwandelingen door de tuin over dit thema.
Clary Rooda, rabbijn en geïnteresseerd in planten, en Barbara de Beaufort, pastoraal werker, nemen dit jaar de rondwandelingen voor hun rekening en doen dit ook graag op Open monumentendag. De rondwandeling start om 14 uur.

Onlangs is het boekje ‘Bijbelse planten ontdekken in Domies Toen’ feestelijk gepresenteerd. Vanzelfsprekend ligt het nieuwe boekje ‘Bijbelse planten ontdekken in Domies Toen’ te koop, maar sinds kort kunt u de uitgaven van Domies Toen ook online bestellen. Kijk daarvoor in de webwinkel op deze site.
Natuurlijk is er die dag ook aandacht voor de rijke geschiedenis van de tuin.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.