Bekervoetbal: uitslagen 1e ronde poulefase noordelijke districtsbeker

HET HOGELAND – Met de eerste ronde in de poulefase van de noordelijke districtsbeker is het ‘ballen om het eggie’ weer begonnen. Voor de Hogelandster clubs uitkomend in de standaardklasse + Winsum 2, zij wonnen afgelopen seizoen de beker voor reserveteams, ging het afgelopen weekend weer los. Liefst 16 teams kwamen in de wei en onder de gespeelde wedstrijden werden twee gemeentelijke derby’s afgewerkt.

De uitslagen:

vv Winsum – SC Stadspark (zo)   8-0

SV Bedum – GRC Groningen (zo)   1-3

vv Winsum 2 – HFC ’15   3-2

FC LEORood Zwart Baflo   1-2

KRC – Omlandia   0-1

VV NoordwoldeZEC   3-3

Mamio – VVSV ’09   3-0

SIOS – GRC Groningen (za)   3-0

De Heracliden – GEO   8-2

VV Eenrum – Helpman (za)   1-12

Noordpool UFC – Amicitia VMC   4-1

Zeester – Ropta Boys   0-3

Corenos – Oosterparkers   8-0

VV Warffum  VRIJ 

VV Usquert – FVV   1-4

Groninger Boys – VV Kloosterburen  AFG.

 

Programma 9/10 september:

SC Stadspark – SV Bedum, GRC Groningen (zo) – vv Winsum, HFC ’15 – FC LEO, Omlandia – VV Noordwolde, Rood Zwart Baflovv Winsum 2, ZECKRC, SV Lycurgus – Noordpool UFC, GEO – VV Eenrum, VVSV ’09 SIOS, Helpman (za) – De Heracliden, De Lauwers – Zeester, VV WarffumCorenos, VV Kloosterburen – VV Zevenhuizen en VV Engelbert – VV Usquert.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.