Holland Norway Lines failliet verklaard  

GRONINGEN – Holland Norway Lines vaart niet meer naar het Noorse Kristiansand. De rederij is maandag failliet verklaard door de rechtbank, zo meldt RTV-Noord

Dat bevestigt curator Hans Silvius. Vorige week meldde het bedrijf dat het in financiële problemen was gekomen nadat het uit de Eemshaven moest vertrekken. Dat zorgde voor veel annuleringen en minder boekingen. Toch werd toen nog de hoop uitgesproken om gauw weer te kunnen varen naar Noorwegen.

Mensen die nog een ticket hebben voor een overtocht met de MS Romantika, zijn hoogstwaarschijnlijk hun geld kwijt. Ook moeten reizigers die op dit moment nog in Noorwegen verblijven met alternatief vervoer thuis zien te komen. Het schip ligt momenteel in het Duitse Emden en vaart niet meer uit.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !