Tijdelijk stopverbod Geert Reindersstraat en Hoofdstraat W in Winsum

WINSUM – Van 11 september tot en met 3 november is het verboden om de auto te stoppen in de Geert Reinderstraat en Hoofdstraat W tot aan de aansluiting met de Schilligehamsterweg. Zo laat het gemeentebestuur weten.

Het stopverbod heeft te maken met werk aan de Kerkstraat en de N361. Voor autoverkeer is dit de enige verbindingsroute. Een stopverbod moet er voor zorgen dat de doorstroming van het verkeer in orde blijft. Voor hulpdiensten zijn noodroutes geregeld.

De provincie Groningen maakt een rotonde in de N361 bij de kruising met de Borgweg en Garnwerderweg. Dit zou eerst in de zomervakantie gebeuren, maar dat is verplaatst. Helaas is er daardoor tegelijkertijd werk aan de N361 en aan de Kerkstraat.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.