Militaire kapel geeft concert in Bedum

BEDUM – Wilhelmina Bedum bestaat 125 jaar. Daarom trakteert de christelijke muziekvereniging zaterdag 9 september op een concert van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ met als gast Jennie Lena. Voorafgaand aan het concert is er een reünie voor oud leden, vrijwilligers en vrienden van Wilhelmina. 

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso is een van de drie professionele militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De kapel verzorgt de muziek bij militaire ceremonies en staatsaangelegenheden.

In Bedum gaat het om een zogenaamd Anjerconcert. Een Anjerconcert vertelt met muziek verhalen van veteranen en hun missies. In De Beemden werkt de kapel samen met zangeres Jennie Lena.

Het jubileumconcert van de christelijke muziekvereniging Wilhelmina wordt door de Bedumer vereniging én de gemeente Het Hogeland aangeboden. De aanvang is 20.15 uur en de entree is gratis, maar vol = vol.

Opgeven kan via de website www.wilhelminabedum.nl

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !