Programma Kunstvloed deze week

SAUWERD – Het afgelopen weekend hebben ruim 500 bezoekers de weg naar Kunstvloed weten te vinden. Daarvan gingen zo’n 400 bezoekers naar de theatervoorstelling De Dorpswinkel op zaterdag en zondag. Deze week staan er nog verschillende activiteiten op het programma.

Maandag- en dinsdagavond zijn er nog twee voorstellingen van De Dorpswinkel.

Op woensdagavond is de Groninger cultuuravond met een optreden van Arnold Veeman. Op vrijdag komen Jan Kuipers en Digmon Roovers met hun gitaarspel naar het Onstaborgterrein in Sauwerd. Gertjan Piek en Ferry Wijma sluiten op zondagavond Kunstvloed af met hun kleinkunstprogramma Liedjes over Hier. Er kunnen nog steeds kaarten besteld worden via de website.

Ook zijn er gratis activiteiten. Zoals het verhalencafé op donderdag 14 september om 19.30 uur in Ubbegaheem. In het weekend staan de woonhuizen in Sauwerd en Wetsinge vanaf 13.00 uur weer open voor het bekijken van schilderijen, sculpturen en objecten. Langs het Sauwerder ommetje zingt op zaterdagmiddag Anja Poelma haar cabaretachtige liedjes. Daar vlakbij, in Groot Wetsinge in ’t Sael, wordt om 14.00 en 16.00 uur de raamvertelling Yesterdays opgevoerd. Op zaterdagavond kunnen vanaf 20.00 uur de voetjes van de vloer bij het optreden van BluesCloud.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.