Nieuwe kledingzaak in Winsum

WINSUM – Het is vrijdagmorgen gezellig druk in de net geopende modewinkel Sytha in de voormalige slijterij aan de Hoofdstraat W. De naam Sytha is van een wonderlijke eenvoud. De zaak, met nadruk op spijkergoed, is vernoemd naar moeder Sytha van der Knaap en dochter Sytha Scholten.

“Moeder en dochter in de zaak en ook nog een derde generatie. Mijn dochter Lieke werkt ook in de winkel, maar ze is nog op school,” voegt Sytha Scholtens er aan toe. De winkel bestaat al dertien jaar in Delfzijl. Er komt een moment van hoe verder en toen viel de beslissing de vleugels uit te slaan en de tweede winkel in Winsum te openen.

Spijkergoed is de basis van het assortiment. Daarnaast voert Sytha een aantal exclusieve merken in de collectie, met aandacht voor duurzaamheid. “We zijn heel optimistisch,” zegt ze, “Winsum hebben we gekozen vanwege een aantal sprekende voordelen om een kledingzaak te beginnen.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !