Zingen en eten in Italiaans restaurant te Warfhuizen

WARFHUIZEN – Op zondag 8 oktober ben u “Benvenuti en Ristorante” in dorpshuis De Warf in Warfhuizen. Genieten van een Italiaanse culinaire komedie met muziek. Theater in de Warf en TheaterINEZiatief bieden u deze muzikale ‘commedia’ aan, bestaand uit een heerlijke 3 gangen menu, een welkomstdrankje, plus een theaterspektakel vol geheime ingrediënten en Italiaanse hits.

Hier zwaait kokkin Laura Magnani de pollepel, samen met haar duister zwijgende stiefzoon Giannini. Ze is dol op koken maar een chaotische gastvrouw. Laura is het prototype van de ongeduldige stiefmoeder, maar wanneer Giannini muziek maakt begint zelfs zij te zingen. Tot een onverwachte, uitgekookte gast roet in het eten dreigt te gooien…

Theater in de Warf, Vaart Westzijde 12, Warfhuizen

Aanvang: 15:00 uur

Entree: € 27,50. Kaarten, ivm de inkoop, alleen online tot 24 uur voor de voorstelling te bestellen via www.theaterindewarf.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.