Bedum verwelkomt Circus Vakland het Hogeland

BEDUM – Op het Versplein aan De Vlijt 12 in Bedum zal het in en om het weekend van 28-31 september flink bruisen. In de twee circustenten zijn namelijk de beroemde circustheatervoorstellingen van Karnivoale te zien en op zondag is er circus Salto voor kinderen en hun (groot)ouders. Daarnaast is er op donderdagavond een Pubquiz met medewerking van de bekende Traliedeur, zullen op vrijdagmiddag Bedumer bedrijven zich presenteren en is er op zaterdag een dorpswandeling, een brandweerwagenrondrit, een dansdemonstratie en ’s avonds is er een gezellige bingoavond. Allemaal in en om de circustent. ‘Iedereen is welkom, en alles is gratis’, aldus circuscoördinator Frans Huissen.

Circus Vakland het Hogeland in Leens en Uithuizen

Net als eerder in Uithuizen, Leens, Roodeschool, Kloosterburen, Zoutkamp, Winsum en Warffum staat de theatervoorstelling van Circus Karnivoale bij dit alles centraal. Karnivoale is een hilarische show rond een circusfamilie die enigszins aan lager wal is geraakt en zich de vraag stelt wat ze nog zouden willen kunnen en leren. De bekende Groningers Frank den Hollander, Alina Kiers, Harry Niehof, Jan Veldman, Carmen Schilstra en André Gubbels zullen ook hier met muziek, grappen en stunts het publiek vermaken. Bovendien zal de Held van Kloosterburen tijdens de eerste voorstelling worden onthuld. Wie zal dit zijn.

Op zondag 1 oktober geeft Circus Salto om 12:30 en 14:00 een voorstelling en organiseert daarnaast een doe-het-zelf-middag. Zoek je talent als draadloper, balanceeracrobaat, jongleur, diabolo-artiest of bij het bordjedraaien. Op zondagmiddag wordt er verder een kleedjesmarkt georganiseerd, die geopend is voor alle Bedumers die hun zolder, schuur of kelder willen opruimen!

Vakland het Hogeland wil de bezoekers met dit circus ondersteunen in hun zoektocht naar meer geluk, welzijn en zingeving, bijvoorbeeld via cursussen, opleidingen, stages, werkleertrajecten, verenigingsactiviteiten, vrijwilligerswerk of andere wegen. Wat zou je nog willen doen, ontwikkelen, samen of alleen? Wat zou je anderen kunnen leren? In de ongedwongen omgeving van de Aandachtsschenkerij staan deze vragen centraal.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.