Balletschool Noord-Groningen Warffum gaat weer van start

WARFUM – Balletschool Warffum stond helaas sinds september 2022 in stilstand door het ontbreken van een docent. Maar nu is er goed nieuws: er is een nieuwe dansdocent gevonden! In oktober komt danser, actrice, docent en choreograaf Anne-May de Lijster uit Amsterdam naar Warffum om hier de Balletschool weer op te starten.

Anne-May de Lijster is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie, aan de Acteerschool en Mimeschool en Amsterdam. Anne-May zal het repertoire van de Balletschool uitbreiden door ook lessen aan te bieden voor diverse groepen volwassenen. De lessen zullen plaatsvinden in het prachtige professionele Vestzaktheater in het Rijksmonumentale, voormalige Gymnastiekgebouw HBS in Warffum.

Vanaf 31 oktober t/m december 2023 zullen er op de dinsdagen en woensdagen 8 lessen zijn voor 12+, 50+ en jongvolwassenen.

Zie voor meer informatie: www.balletschoolwarffum.nl

Contact en opgave bij: g.e.scheers@hetnet.nl of via tel.nr. 06 518 533 42

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.