Adorper ondernemers sponsoren wedstrijdshirts lokale volleybalvereniging

ADORP – Volleybalvereniging Artharpe uit Adorp heeft nieuwe wedstrijdshirts gekregen dankzij de sponsoring van twee lokale ondernemers. Het gaat om Van der Veen Bouw en Onderhoud en Thuishuis Klein is Fijn, beiden ook lid van de vereniging.

Het bestuur van de volleybalvereniging is erg blij met de steun van de ondernemers. “We zijn zeer dankbaar dat zij ons op deze manier ondersteunen. We hopen dat we met onze nieuwe shirts veel mooie wedstrijden gaan spelen en goede resultaten behalen.” De sponsors zijn ook enthousiast over de samenwerking. “Wij vinden het belangrijk om als lokale ondernemers en als lid van de vereniging iets terug te doen voor het dorp en de vereniging.”

Bij Thuishuis Klein is Fijn, gevestigd in de basisschool in Adorp, kan men terecht voor dagopvang, peuteropvang, voorschoolse opvang en naschoolse opvang. Daarnaast biedt het peuteropvang aan in de basisschool in Sauwerd. Het in Adorp gevestigde Van der Veen Bouw en Onderhoud is gespecialiseerd in onderhoud, verbouw, renovatie en alle overige voorkomende timmerwerken in de regio.

Volleybalvereniging Artharpe bestaat inmiddels al ruim 50 jaar en heeft ongeveer 60 leden onderverdeeld in wedstrijdteams en recreanten n waarbij naast sportiviteit gezelligheid voorop staat. De leeftijd van de leden varieert van tiener tot zeventiger.

Foto: wedstrijdteams volleybalvereniging Adorp in de nieuwe wedstrijdshirts

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.