Country folk door The Dashboard Danglers op Andledon

DEN ANDEL – Aanstaande zondag (12 november) vindt het optreden plaats van de band The Dashboard Danglers. De band speelt in verkleinde samenstelling op het Andelster podium. Ze brengen meerstemmige country covers van bijvoorbeeld John Denver, als ook eigen songs en door Boudewijn de Groot geschreven materiaal.

De voorstelling Take me home is de eerste theaterproductie van The Dashboard Danglers, de nieuwe band van Jaco van der Steen. Na 14 jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken in binnen- en buitenland vond Van der Steen het tijd voor iets nieuws. Dit avontuur gaat hij aan met The Dashboard Danglers, een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de country feel weten op te roepen, geboren uit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen. Naast herkenbare covers, speelt de band muziek die Van der Steen speciaal voor deze band componeerde. Boudewijn de Groot schreef hiervoor een aantal teksten.

Op het podium in Den Andel speelt de band in ‘XS-verband’. Jaco van der Steen staat garant voor leadzang en gitaar, Marcel de Groot eveneens gitaar en zang en Martin Bakker naast zang ook bas. Samen zorgen ze voor mooie harmonieën.

Het optreden van The Dashboard Danglers start zondag 12 november om 15:00 (14:30 deur open) op Cultuurerf Andledon en duurt tot ongeveer 17.30. Het optreden is niet gratis en reserveren is niet nodig. Entree: €12,50

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !