In actie voor Make a Wish: Boekenmarkt bij Stichting Werk op Maat

UITHUIZEN – Stichting Werk op Maat organiseert een boekenmarkt om geld in te zamelen voor Make a Wish. Deze organisatie helpt ernstig zieke kinderen om hun wens in vervulling te laten gaan. Zo vervulden zij de allerliefste wens van een 3 jarig jongetje die ineens erge buikpijn kreeg, bij wie nierkanker werd geconstateerd en verschillende chemo’s en operaties doorstond.  Zijn wens was om een dag brandweer en piraat te zijn. Alleen al het bedenken van hoe hij eruit zou zien die dag zorgde voor kleine lichtpuntjes in het hoofd van het jongetje.

Stichting Werk op Maat wil graag een bijdrage leveren, zodat Make a Wish jonge patiënten tussen de 3 en 18 jaar een positieve boost kan geven. Een ervaring die ze sterker maakt en vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat is waar Werk op Maat met haar deelnemers ook naar streeft.

Op donderdag 16 november organiseert Werk op Maat van 13.00-16.00 uur een boekenmarkt. Je bent van harte welkom bij Werk op Maat aan de Industrieweg 7 in Uithuizen. Iedereen die een boek koopt wordt bedankt met een kopje koffie of thee en cake.

Werk op Maat roept mensen op om hun oude boeken hiervoor te doneren. Zo draag je ook een steentje bij aan Make a Wish. Deze kun je inbrengen tot 15 november aan de Industrieweg 7 in Uithuizen.

Voor vragen of suggesties neem je contact met ons op via 0595-433245.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !