Inloopbijeenkomst Ruilkring Hogeland op zondag 10 december in Stitswerd

STITSWERD – Ruilkring Hogeland houdt op zondagmiddag 10 december tussen 14-16 uur een inloopbijeenkomst in het dorpshuis van Stitswerd. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Ruilkring Hogeland is een groeiende groep mensen die onderling diensten, kennis en goederen ruilen, zonder tussenkomst van geld. Zij hebben duurzaamheid en noaberschap hoog in het vaandel staan.

Waarom iets kopen dat je één keer gebruikt als je het ook kunt lenen? Of laat iets repareren door een van de handige leden. Geef je overbodige spullen een tweede leven. Leer aardige mensen kennen die je om hulp kunt vragen. Er zijn veel redenen om je aan te sluiten bij Ruilkring Hogeland.

Op de inloopbijeenkomsten ontmoeten de leden elkaar. Ze ruilen of lenen spullen en maken afspraken, bijvoorbeeld om elkaar te helpen bij een klus. Het zelfbedachte betaalmiddel is de ‘pangel’. Als je je aanmeldt als lid ontvang je 30 pangels startsaldo, zodat je direct kunt ‘handelen’.

Spreekt dit jou aan en wil je kennismaken met Ruilkring Hogeland? Kom dan vooral langs op 10 december in het dorpshuis (Stiel 6) van Stitswerd, want je bent van harte welkom. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar.

Meer informatie op website www.ruilkringhogeland.nl. Laat je inspireren door wat de leden aanbieden en vragen.

Let op: parkeren graag aan de Knolweg (parkeerhaven aan de rand van het dorp) of op het erf van Fam. Oudman, Knolweg 3.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !