Marjolein Meijers speelt ‘Tijdloos’

KLOOSTERBUREN – Op zaterdag 18 november speelt Marjolein Meijers bij Podium Nicolaaskerk in Kloosterburen de voorstelling ‘Tijdloos’: liedjes die je bij de strot grijpen. Schoon van eenvoud. Hilarisch herkenbaar, maar zeker niet alleen lollig. ‘Tijdloos’ brengt ze samen met Walter Kuipers en Onno Kuipers, als muzikale rotsen in de branding. 

Marjolein Meijers speelde in vele bandjes, onder andere als bassiste bij het Russische Staatscircus. In 1983 richtte zij het theaterduo ‘De Berini’s’ op, waarin zij samen speelde met Hans Kemeling en later Bob Fosko. Met Jan Rot vormde zij 20 jaar lang het duo ‘An en Jan’.

Over ‘Tijdloos’:

‘De tijd heeft even stil gestaan, maar muziek is van alle tijden. Wij spelen de mooiste liedjes en deunen voor jullie uit alle windstreken en we beginnen dicht bij huis in Nederland.’

Marjolein Meijers weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de ‘zwaarte van het leven’. ‘Tijdloos’ geeft een Rotterdamse twist aan onder andere Nederlandse folk, Ierse, Amerikaanse en zelfs Balkan en Zweedse muziek.

Aanvang: 20.00 uur, kaarten à 15,00 euro te bestellen via www.nicolaaskerk.NU

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !