MooiGrunnen.nl en Omroep Het Hogeland slaan handen ineen

SAUWERD/WINSUM – Leuk nieuws in omroep & mediawereld. MooiGrunnen.nl en Omroep Het Hogeland slaan de handen ineen voor een boeiende samenwerking die de gemeente Het Hogeland in een nieuw licht zal zetten onder het motto ‘Samen op ontdekkingsreis door Het Hogeland!’

MooiGrunnen is ontstaan met doel de provincie Groningen positief te belichten aan de hand van beeld en visuele verhalen. MooiGrunnen wordt beheerd door Diemer Bosma uit Sauwerd, ook bekend onder de hashtag #mooigrunnen. Bosma en Omroep Het Hogeland kondigen met enthousiasme aan dat er leuke samenwerking wordt aangegaan. Deze samenwerking zal een reeks verdiepende en informatieve programma’s over Het Hogeland brengen, evenals boeiende discussies, blogs, foto’s en interviews met inwoners van de gemeente Het Hogeland.

Deze samenwerking zal niet alleen de kwaliteit van content verbeteren, maar ook helpen om de gemeente Het Hogeland positief in beeld te brengen. Diemer Bosma en Omroep Het Hogeland kijken uit naar de samenwerking om een nieuw publiek te bereiken en te verwelkomen.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !