11 & 12 december Informatieavonden Terra Winsum

WINSUM – Wilt u meer weten over de stap van het (speciaal) basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs? Op maandag 11 december en dinsdag 12 december organiseert Terra Winsum informatieavonden voor ouders en/of verzorgers van leerlingen in groep 7/8.

11 december voor VMBO-groen (lwoo) en Het Groene Lyceum

Op maandag 11 december kunt u vanaf 19:15 uur terecht voor informatie over het vmbo-groen (met of zonder lwoo) en het Groene Lyceum. Kom meer te weten over deze leerwegen, de overstap naar het voortgezet onderwijs en Terra Winsum. Aanmelden kan via winsum.voterra.nl of door te bellen naar de administratie via 0595-44 70 80. Wij zien u graag op onze locatie aan de Hamrik 4a in Winsum.

12 december voor Praktijkonderwijs

Wilt u graag meer weten over het Praktijkonderwijs op Terra Winsum? Op dinsdag 12 december vindt er een informatieavond plaats op het schooladres Onderdendamsterweg 43A in Winsum.

Aanmelden kan via winsum.voterra.nl of door te bellen naar de administratie via 0595-44 70 70. U bent vanaf 19:15 uur van harte welkom!

Op Terra Winsum is het onderwijs afwisselend en praktisch. Groene vakken en techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Terra, de school waar je denkt én doet!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !