Dorcas Winsum gaat uitbreiden: alles halve prijs

WINSUM – Wegens de aanstaande verbouwing van de Dorcas-winkel in Winsum wordt er tot en met 30 december een grote leegverkoop gehouden: alles gaat tegen 50 procent kassakorting de winkel uit. Daarna zal de winkel drie weken dichtgaan om op dinsdag 23 januari de deuren weer te open. 

Wegens een tekort aan ruimte wordt middels een stalen constructie met vloerelementen een extra verdiepingsvloer aangelegd. De uitbreiding is nodig om het grote aanbod van artikelen kwijt te kunnen. De eerste week van januari zal de winkel worden leeggehaald, zodat op maandag 8 januari kan worden gestart met de verbouwing. Die zal hooguit een week zal duren, waarna nog een week zal worden uitgetrokken voor de herinrichting van de winkel.

Deze week is gestart met een opruimingsactie: alles gaat tegen 50 procent kassakorting weg. Met deze actie wordt getracht voor de verbouwing zoveel mogelijk te kunnen leegverkopen. De inbreng blijft, zodat er na de verbouwing weer spullen hebben om de winkel te vullen. De opruimingsactie duurt tot en met eind december.

Openingstijden Dorcas-winkel

Dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Inbreng van spullen: dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 15.30 uur.

Zie voor meer informatie dorcas.nl/winkels/winsum

De Dorcas-winkel is gevestigd aan Het Aanleg 3a, op het bedrijventerrein in Winsum. Het is een kringloopwinkel waar allerlei tweedehands spullen tegen lage prijzen worden verkocht: van kleding, meubels, servies en huishoudelijke artikelen tot spellen, boeken en sieraden. De winkel wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel: de hulp- en ontwikkelingsprojecten van Dorcas.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !