Thuiskamer Uithuizen verhuist naar de bieb

UITHUIZEN – De Thuiskamer in Uithuizen krijgt een nieuw onderkomen. Vanaf 23 november is het gevestigd in de bibliotheek aan de Blink 1C en is de Thuiskamer elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend.

Vind jij het leuk om anderen te ontmoeten? Om samen iets te doen? Kom dan naar een van de Thuiskamers in Het Hogeland.

Een Thuiskamer is een activiteit voor volwassenen van alle leeftijden. Je mag het zien als een verlenging op je eigen woonkamer maar dan samen met dorpsgenoten en enthousiaste vrijwilligers. Een Thuiskamer is een plek waar je anderen kunt ontmoeten en samen leuke dingen kunt doen. Waar je gezelligheid en contact kunt halen door iets waardevols mee te brengen: jezelf! We horen graag jouw verhaal! We zijn geïnteresseerd in wie je bent, wat je leuk vindt en wat je nog zou willen doen? Ook voor een ander. Er is altijd ruimte voor een luisterend oor. Daarnaast kan er veel maar hoeft er niks. Gewoon jezelf zijn dus. We zijn er wel met elkaar en voor elkaar. Doe je mee? We zien je graag! We hebben een open inloop.

Meer informatie voor thuiskamer Uithuizen: Monica 06 461 55 101 of info@mensenwerkhogeland.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !