Filosofische Huiskamer, de Thuistafel en Cinema in Huiskamer Warffum

WARFFUM – Dit weekend, 17, 18 en 19 november, zijn er weer volop activiteiten in de Huiskamer van Warffum aan het Noorderkerkpad 13. Op vrijdagavond wordt om 20:30 uur afgetrapt met de film Bean Pole (2019) – keuzefilm van schrijfster Saskia Goldschmidt.

Op zaterdagochtend (10-12 u) is er de Thuistafel: koffie en thee, koek en cake, gezelschap en interessante gesprekken. En op zondagmiddag (15-17 u) is er de Filosofische Huiskamer, waarin we met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die ons bezighouden, maar waar we niet meteen een kant-en-klare mening over hoeven uit te spreken. In het filosofische gesprek, onder aanvoering van Wouter Dijk, proberen we vooral te onderzoeken waarom zo’n onderwerp ons bezighoudt, en hoe je denken daarover is gevormd. Waarom denk je wat je denkt? Entree is bij al deze activiteiten gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !