De vlag uit voor DelfSail !

DELFZIJL – Delfzijl staat volgend jaar van 13 tot en met 16 juni volledig in het teken van DelfSail. De haven ligt dan vol met tall ships die van over de hele wereld naar de havenstad aan de Eems zeilen. Het evenement speelt zich niet alleen af in de zeehaven maar ook op het haventerrein waar een groot aantal artiesten optreedt. Ook de schepen van het Varend Erfgoed koersen dan richting Delfzijl. In de straten en op de pleinen van het centrum van de stad is het tijdens DelfSail ook één groot feest.

Alle reden om de vlag uit te steken en dan het liefst de DelfSail-vlag. De vlaggen zijn vanaf deze week te koop via de webshop van DelfSail en bij Kantoor en Kopie aan de Oude Schans in Delfzijl. Vlaggen zijn ook te koop bij Smit Sport in de Landstraat in Delfzijl. De blauwe vlaggen zijn te verkrijgen in de formaten 100 x 150, 150 x 250 en 200 x 300 cm. Daarnaast is er een vaandel voor in de top van de vlaggenmast te koop en geusjes, de driehoekige bootvlaggetjes plus tafelvlaggen.

Leverancier Kantoor en Kopie heeft uitdrukkelijk gekozen voor duurzame materialen. De vlaggen zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Ook de aankleding van het evenement zelf, dat ook door Kantoor en Kopie wordt verzorgd, bestaat uit gerecyclede of recyclebare materialen. Daarmee wordt voldaan aan de wens van DelfSail. ,,We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn blij met de gekozen oplossingen van Kantoor en Kopie”, aldus een woordvoerder van DelfSail.

Dinsdag 14 november kreeg Egbert Vuursteen, directeur van Koninklijke Wagenborg de eerste DelfSail-vlag overhandigd door Tanja Bootsman, Coördinator Algemene Zaken van DelfSail en de Commercieel directeur Ben Haverkort. ,,We zijn al jaren hoofdsponsor van DelfSail en daar zijn we trots op. Het voelt goed om verbonden te zijn met zo’n prachtig evenement”, aldus Vuursteen.

Foto: De overhandiging van de eerste vlag in het oude arsenaal in het kantoor van de Koninklijke Wagenborg. V.l.n.r. Tanja Bootsman, Ben Haverkort en Egbert Vuursteen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !