CMV De Bazuin Winsum geeft extra concert van ‘An Animated Journey’

WINSUM – Wegens grote belangstelling volgt er een extra uitvoering van het concert “An Animated Journey” door Christelijke Muziekvereniging De Bazuin Winsum. Tijdens dit concert worden door het Groot Orkest en Opleidingsorkest Twister diverse nummers uit bekende animatiefilms gespeeld. Het eerste concert dat op zaterdag 25 november plaats zal vinden was al binnen enkele dagen uitverkocht. 

Het extra optreden is zondagmiddag 11 februari 2024 om 15.00 uur in cultuurcentrum Op Maarhuizen. De entreeprijs bedraagt in de voorverkoop 15,00 euro en voor kinderen (t/m 12 jaar) slechts 7,50 euro. Aan de deur betaalt u 17,50 euro en 10,00 euro voor kinderen (t/m 12 jaar).

Kaartverkoop kan via de website (www.bazuin-winsum.nl) en via MARJOLI te Winsum. De voorverkoop is gestart! Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol.

An Animated Journey is speciaal voor dit concert gecomponeerd door de dirigent van De Bazuin Henk Smit en zijn compagnon Gary George. De muziek wordt ondersteund met beeldmateriaal. CMV De Bazuin Winsum.

CMV De Bazuin Winsum

CMV De Bazuin Winsum is een fanfareorkest uit Winsum (Gn) en bestaat reeds 103 jaar. Het Groot Orkest bestaat uit ongeveer 40 leden en staat al ruim 30 jaar onder leiding van dirigent Henk Smit. Twister speelt onder leiding van dirigent Stefan de Groot. Beide orkesten treden jaarlijks meermaals op in de omgeving Winsum. Daarnaast heeft de vereniging het dweilorkest ‘De Boogbloazers’, dat regelmatig op feesten en festivals te horen is.

Kijk voor meer informatie op www.bazuin-winsum.nl of volg de vereniging via Facebook en Instagram.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !