Rij, fiets of loop door de Pepernoten Afhaalstraat en maak kans op een prijsje

UITHUIZEN – Zaterdag 25 november organiseert de Stichting Sint Uithuizen voor de derde keer de Pepernoten Afhaalstraat in het centrum van Uithuizen. In de Hoofdstraat Oost vanaf de kruising met de Leeuwstraat tot de Albert Heijn is het dan weer een feest. De beloning is een zakje vol pepernoten die je weer op een heel bijzondere manier in ontvangst kunt nemen.

Aan het begin van de Pepernoten Afhaalstraat geef je door met voor hoeveel personen pepernoten je wilt ontvangen. De Tweeling Pieten geven dat door en dan ga je verder. Dat kan met de auto, maar ook met de fiets, op een paard(?) of lopend. Voordat je bij het afhaalpunt aan het eind bent staat je een tocht vol verrassingen te wachten. Vele Pieten zul je tegenkomen die allerlei grappige, rare en leuke dingen doen.

Dit jaar gaan we ook kijken wie op de meest originele manier door de straat gaat. Heb je je auto of fiets opvallend versierd? Heb je zelf feestelijke kleding aan? Of ga je de Pepernoten op een bijzondere manier in ontvangst nemen? Onze jury gaat het bekijken en beoordelen wie een prijsje (beschikbaar gesteld door onze sponsoren) krijgt. Van de winnaars worden foto’s gemaakt en die plaatsen we op onze website en Facebookpagina. Kijk daar dus om te zien of je gewonnen hebt.

De stichting Sint Uithuizen gaat foto’s maken, maar ga vooral ook zelf foto’s maken met Sint en de Pieten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.