Informatieavond over duurzame energie en energie besparen in Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Op 7 december is er in de Nicolaaskerk in Kloosterburen een informatieavond over energie. Inwoners van Kloosterburen en omstreken zijn van harte uitgenodigd om zich te laten informeren over hoe je huis te verduurzamen en energie te besparen. De avond is een initiatief van de Groninger Energie Koepel (GrEK) en wordt ingeleid door de Hogelandster Energie Coöperatie (HEC).

Tijdens de avond krijgt u onder andere informatie over zonnepanelen en over isoleren. Ook het onderwerp energiecoaches komt aan bod. Paul Vreuls uit Molenrij vertelt tenslotte iets over zijn idee om met inwoners van de vijf dorpen van de voormalige gemeente Kloosterburen collectief te verduurzamen. Na afloop is er ruim gelegenheid voor vragen en discussie. Entree is gratis.

Aanvang: 19.30 uur. Locatie: Nicolaaskerk, SintJansstraat 8, Kloosterburen

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !