Energietoeslag gemeente Het Hogeland in december uitgekeerd

HET HOGELAND – De gemeente geeft inwoners met een inkomen tot en met 120% van de bijstandsnorm, die voldoen aan de voorwaarden in 2023, energietoeslag. Het gaat om 800 euro per huishouden. Alle Hogelandsters die eerder energietoeslag van de gemeente kregen en ook nu voldoen aan de voorwaarden, ontvangen in december nog 800 euro.

De Energietoeslag is om inwoners met een laag inkomen te helpen bij het betalen van de gestegen energierekening en hogere kosten door inflatie. De uitbetaling gaat in de meeste gevallen automatisch. Inwoners die sinds kort voldoen aan de voorwaarden, kunnen de Energietoeslag tussen 1 januari en 1 juni 2024 zelf nog aanvragen. Dat kan via de gemeentelijke website: www.hethogeland.nl/energietoeslag.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !