Jonge Hogelandster met drugs en wapens opgepakt in Uithuizen

UITHUIZEN – De politie heeft dinsdagmiddag een 18-jarige inwoner van de gemeente Het Hogeland opgepakt. De jongen werd gecontroleerd aan de Sportlaan in Uithuizen. Bij de wijkagenten was informatie binnengekomen dat op de plek waar de controle plaatsvond regelmatig drugs gebruikt en verhandeld zou worden.

Tijdens de controle bleek de jongen verschillende verpakkingen met verdovende middelen bij zich te hebben, evenals een stroomstootwapen en pepperspray. Daarnaast had hij ongeveer 900 euro aan contacten bij zich. De drugs, wapens en het geld zijn in beslag genomen en de jongen is aangehouden.

Uw informatie kan een belangrijke rol spelen in de aanpak van drugs- en wapencriminaliteit. De politie is vaak afhankelijk van informatie van burgers. De politie roept burgers daarom op om informatie te delen die belangrijk kan zijn. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of via politie.nl. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, bel daarvoor 0800 – 7000.

Bron: Politie Ommelanden Noord

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.