Voedselbankactie in Sauwerd en Adorp

SAUWERD – Na het succes van de afgelopen jaren organiseren de gezamenlijke kerken van Adorp, Wetsinge en Sauwerd ook dit jaar weer een huis-aan-huis actie voor Stichting Voedselbank het Hogeland.

Op vrijdag 8 december, vanaf 18.00 uur, gaan de leden van de kerken langs alle huizen in Adorp, Wetsinge en Sauwerd om producten in te zamelen voor de voedselbank. De voedselbank geeft aan dat er veel behoefte is aan thee, broodbeleg, koffiemelk, siroop/ranja, olie, pakjes soep, pakjes pasta/ bami/nasi saus, bloem, rookworst, shampoo, douchefris, deodorant, allesreiniger, toiletpapier en wasmiddel. De ingezamelde producten worden gesorteerd en direct aangeboden aan de voedselbank.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !