Sport- en cultuuraanbieders kunnen zich melden voor hopper

HET HOGELAND – Sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Het Hogeland kunnen zich tot en met 21 december weer aanmelden voor de Sport- en Cultuurhopper-periode lente/zomer 2024. Het Huis voor de Sport Groningen regelt de PR en organisatie, de aanbieder verzorgt de cursussen.

De Sport- en Cultuurhopper (voorheen Hogeland Beweegt) is een online verzameling sport- en culturele cursussen die door verschillende sport- en cultuuraanbieders wordt aangeboden.  Op een laagdrempelige manier gratis of tegen geringe kosten kunnen inwoners van de gemeente Het Hogeland kennismaken met een sport of activiteit.

De komende cursusperiode lente/zomer loopt van 26 februari tot en met 19 juli 2024. Sport- en Cultuuraanbieders kunnen hun aanbod tot en met 21 december toevoegen op de website www.hogelandbeweegt.nl. Inwoners van de gemeente Het Hogeland kunnen zich dan vanaf 29 januari tot en met 15 februari op dezelfde website inschrijven.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.