Bijzondere Top2000-kerkdienst bij de PKN in Uithuizen

UITHUIZEN – Op zondagmorgen 10 december vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in de Zionskerk te Uithuizen. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2 die vanaf eerste kerstdag tot en met  31 december te horen is.

Nummers met inhoud

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Gemeenteleden die de dienst hebben georganiseerd gaan voor in deze kerkdienst. “Wat is er dan mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?  Daarom wordt er bij de PKN gemeente in Uithuizen een Top2000-kerkdienst gehouden . Het thema van de kerkdienst die zal plaatsvinden in de kandelaar te Uithuizen  is  “Let Love Rule.” Nummers van o.a.  Nick en Simon, Claudia de Breij en Simon en Garfunkel zullen te horen zijn in deze dienst. Medewerking wordt verleend door een gelegenheidskoor van gemeenteleden en gasten.

De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis en iedereen is van harte welkom.

Datum: zondag 10 december 2023          Aanvang: 09:30 uur

Adres: Zionskerk, Hoofdstraat Oost 18 in Uithuizen

Zie ook: www.top2000kerkdienst.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.