Kerstextraatje voor minima Winsum e.o.

WINSUM – Alleenstaanden en gezinnen met een minimaal inkomen en financiële zorgen, die woonachtig zijn in Winsum en omgeving, komen ook dit jaar in aanmerking voor een kerstextraatje van de stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum.

In de maand december is het extra moeilijk om in de normale levensbehoeften te voorzien, laat staan de kinderen wat extra’s te geven. Daar komen nog de dure boodschappen en hoge energiekosten bij, waardoor men maandelijks heel moeilijk rond kan komen.

Om hun zorgen enigszins te verlichten, wil de stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum deze alleenstaanden en gezinnen (met nog thuiswonende kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar) een kerstextraatje aanbieden. Dit is mogelijk gemaakt door de (financiële) bijdragen van particulieren, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en de kerken. ,,Het is goed om te weten dat er nog genoeg mensen zijn, die het hart op de juiste plaats hebben”, laat de stichting weten.

Aanmelden

Het extraatje is bestemd voor alleenstaanden en gezinnen woonachtig in de dorpen Winsum, Adorp, Sauwerd, Baflo, Rasquert, Den Andel en Tinallinge. Mensen kunnen zich aanmelden per post, per e-mail, telefonisch of via de website van de stichting. Per post aanmelden kan via Hanneke Ritzema, Geert Reindersstraat 7, 9951 CC Winsum. Mailen kan naar hannekeritzema@hotmail.com en telefonisch aanmelden kan bij Henk Wolters via 06-23672464. Ook kunnen mensen een contactformulier invullen via de site www.vriendenvoorelkaarwinsumgr.nl. Mensen dienen bij de aanmelding achternaam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en de voornaam plus leeftijd van eventuele kinderen te vermelden. De aanmeldingen dienen uiterlijk 11 december binnen te zijn.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !