Terra Nova maandagavond bij Zin in Maandag!

Op maandag 4 december gaat Wolbert van Wageningen in het programma Zin in Maandag! in gesprek met Hille Meetsma over het project Terra Nova. Een vernieuwend project over wonen en leven in Winsum. Terra Nova wil een plek zijn waar zon, wind, aarde en mens elkaar vinden. Een plek waar ruimte is voor mensen die dichter bij de natuur willen wonen, die minder luxe en leefruimte nodig hebben.

Op 8 december aanstaande is over het Terra Nova-project een voorlichtingsbijeenkomst in de Centrumkerk in Winsum van 15:30 tot 17:30 uur. Opgave daarvoor is noodzakelijk. Meer informatie hierover is te vinden op de website: www.terranovawinsum.nl

Het nog in ontwikkelingsfase zijnde Terra Nova hoopt, mede dankzij de tot nu toe positieve reactie van de gemeente Het Hogeland, haar droom te kunnen verwezenlijken.

Zin in Maandag!

Een programma over zingeving en levensbeschouwing, is te beluisteren en te bekijken bij Omroep Het Hogeland op maandagavond tussen 19:00 en 20:00 uur.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.