Kinderkerstconcert in De Poort in Winsum

WINSUM – In De Poort wordt zaterdag 9 december een kinderkerstconcert gegeven door Marcel en Lydia Zimmer Zij zullen worden bijgestaan door kinderkoor Beloved uit Winsum.

Marcel en Lydia Zimmer hebben jarenlang meegewerkt als muzikant en aanbiddingsleider tijdens de pinksterconferentie Opwekking. Een groot aantal van hun liederen is opgenomen in de bundel met Opwekkingsliederen, die jaarlijks verschijnt. Daarnaast verzorgen ze regelmatig optredens voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Kinderkoor Beloved staat onder leiding van Carleen Wildeboer en Jorien van der Berg-Piek. Het koor, dat dit jaar haar 2 lustrum vierde, verzorgt regelmatig concerten en verleent tevens medewerking aan kerkdiensten.

Het concert begint zaterdag om 15.00 uur.  De toegang is gratis.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.