Dij draait krekt…

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik er zelf weinig oog voor heb. De observatie dat sommige mensen – zonder aanziens des persoons: dat zijn meestal dames – meer met hun billen draaien dan anderen, valt me pas op zodra iemand anders – zonder aanziens des persoons: dat is meestal een heer – me erop wijst. Niet letterlijk natuurlijk, want dan zijn de rapen meer dan gaar. Sommige mensen hebben nu eenmaal een beweeglijker loopje dan anderen. (Bepaalde) Amerikanen noemen zo’n kenmerkend loopje een signature walk. Een kennis verwoordde het anders, terwijl ze sprak over een vroegere vriendin van haar, die veel om haar mannelijke docenten heen draaide: ‘Dij? Dij draait krekt mit t gat of n aander gainent het!’

Ingeborg

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.