Zondagmiddagconcert Stuart Pendrill, folk/singer-songwriter (VK)

WINSUM – Zondag 17 december komt de Engelse folksinger Stuart Pendrill optreden in café The Jolly Cat in Winsum. Het door Rocking Good Folk georganiseerde optreden van de in Kent geboren singer-songwriter begint om half 3.  

Stuart Pendrill schrijft zijn eigen liedjes, en speelt ook zijn eigen arrangementen van bekende traditionele en zeeliederen. Naast de vele optredens in het VK heeft de in Appingedam wonende Engelsman ook opgetreden in Duitsland, Spanje, Frankrijk en Australië.

Stuart heeft vijf cd’s: Over and Over, Lanes, Border Lines, Live – Warts and All (vorig jaar opgenomen tijdens zijn concert in The Jolly Cat in Winsum) en Quidnunc die beschikbaar zijn op Bandcamp en Reverbnation.

Deze winter is Stuart van plan om nog een cd op te nemen, dit keer met zeeliedjes: met een nieuw lied dat hij zelf heeft geschreven, plus nieuwe arrangementen van bekende zeeliederen.

Een optreden van Stuart is een heerlijke middag originele en traditionele songs, gebracht met altijd een zonnige inborst en een warm gemoed.

Entree: € 15,-

Tickets via www.rockinggoodfolk.nl of 06 39391954

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.