JOVD Groningen: Het Hogeland verdient een ‘forum-achtig’ gemeentehuis in Baflo

HET HOGELAND –  Als het aan de JOVD Groningen ligt, krijgt gemeente Het Hogeland een soort Forum als nieuw gemeentehuis. Het is volgens de Groningse jeugdige liberalen belangrijk dat de gemeente na de fusie eenheid zal gaan uitstralen. Daarnaast vindt de JOVD Groningen dat het gemeentehuis in Baflo moet komen te staan.

De JOVD Groningen vindt Baflo de beste plaats voor het nieuwe gemeentehuis van gemeente Het Hogeland. Het dorp verdient volgens de JOVD Groningen een mooie investering als een nieuw gemeentehuis. Voorzitter Koen Balkema: “Baflo is dé enige plek waar het nieuwe gemeentehuis gebouwd kan worden vanwege de centrale ligging en de bereikbaarheid in de gemeente. Daarnaast zou het geweldig zijn voor Baflo om een mooi nieuw gebouw in het dorp te hebben.”

Volgens de JOVD Groningen is het ook belangrijk dat het nieuwe gemeentehuis een ‘aanwinst’ wordt voor de gemeente. “Het nieuwe gemeentehuis moet uitstraling en karakter hebben waar alle inwoners van gemeente Het Hogeland trots op zijn en met plezier naar Baflo rijden om een nieuw paspoort of rijbewijs aan te vragen”, aldus voorzitter Koen Balkema.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.