Eerste winWINTERvest in The Jolly Cat

WINSUM – Zaterdag 16 december wordt de eerste winWINTERvest gehouden.  De wintereditie van het winSUMMERfest, maar dan in een kleinere vorm. Drie fantastische bands op een gewillige locatie: café The Jolly Cat aan het dorpsplein in Winsum.

Net als bij de winSUMMERfest ligt de organisatie in handen van Jan Anco Zuidhof, die zaterdag ook nog eens jarig is. Een verjaardagsfeestje waarbij iedereen is uitgenodigd zullen we maar zeggen.

Om 21.00 uur gaat de achterzaal open en spelen daar achtereenvolgens:

21.30 uur Reverse Cowgirls – Uit de klei getrokken Country Rock van de onvervalste muzikanten Michiel Hoving en Joost Dijkema.

22.30 uur Santa Fe – Garage Rock met een vleugje psychedelica. Stonden in andere samenstelling op de eerste winSUMMERfest. De beentjes mogen van de vloer.

23.30 uur We Are The Harvest – Hardcore met gevoel. Schreeuw je longen uit je lijf, zodat je de komende kerstdagen niet met je familie hoeft praten.

Zuidhof: “We hangen weer wat QR codes op. Er is glühwein, Roy, een kerstboom met lichtjes, De Boog is prachtig mooi gemaakt en helaas is het bier niet gratis. Sorry daarvoor.”

We hebben

  • winSUMMERfest-sjaals (zie foto) die deze avond €10,- zijn, daarna €15,-.
  • een datum voor de volgende editie van winSUMMERfest: zaterdag 13 juli.
  • een nieuwe datum voor ‘Dansen Tot Het Licht Wordt’: vrijdag 16 februari.
  • wh^rl, die in het voorjaar zijn nieuwe plaat komt presenteren bij ons in de Synagoge.

 

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.