Art & Craft X-Mas Fair op Cultuurerf Andledon in Den Andel

DEN ANDEL – Aanstaande zondagmiddag (17 december) organiseert Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel voor de tiende keer zijn Art & Craft X-Mas Fair. Zoals iedere keer biedt de Andelster markt een unieke mix van kunst-, ambachts- en handvaardigheidsproducten, in een gezellige sfeer met muzikale omlijsting. Met de markt sluit het Cultuurerf zijn najaarsseizoen 2023 af.

De diversiteit aan marktproducten is wederom groot te noemen. Zo biedt de markt mozaïk, brei- en haakwerk, kleding, beautyproducten, schilderkunst, edelstenen, kruidenproducten, klankschalen, kinderspeelgoed en zoveel meer. Nieuw dit jaar is een kraam voor handlezen, een medium en ruimte voor een korte hand-, nekmassage. Dat alles muzikaal omlijst door het duo Trea Riffic. Carla en Rien uit Pieterburen spelen en zingen easy listening op het Andelster podium. Voor de gelegenheid hebben zij ook Kerstsongs ingestudeerd.

Met de kerstkmarkt sluit Andledon zijn najaarsseizoen 2023 feestelijk af, om in het nieuwe jaar op vrijdag 19 januari het voorjaarsseizoen 2023 te beginnen met een dansavond door dj Ingrid Koetzier.  Verder staan op het programma 2024, naast de dansavond, ook filmavonden, open podia en de nodige muzikale optredens gepland, waaronder Jeremy Johnson, Pete Morton. Tevens begint in januari de cursus Homeopathie voor huis-, tuin- en keukengebruik.

De Art & Craft X-Mas Fair start zondag 17 december om 13:00 en duurt tot 18:00. De entree is gratis.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.