Herstelatelier The Living Museum Winsum breidt openingstijden uit

WINSUM – Sinds september 2022 ben je van harte welkom in herstelatelier The Living Museum Winsum in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit. Vanaf januari 2024 breiden we uit en zijn we open op maandag, dinsdag én vrijdag.

In ons leven krijgen we allemaal te maken met ziekte, van onszelf of een dierbare. Als patiënt wil je graag herstellen en als naaste wil je dat proces graag ondersteunen. Maar, de aandacht in de wereld om ons heen, gaat over het algemeen uit naar praten over dat wat door ziekte of beperking niet meer mogelijk is. Niet in herstelatelier The Living Museum Winsum!

Daar ben je van 10 tot 15 uur welkom om iets te komen maken: een gedicht, muziek, een schilderij, tekening, een beeld van steen of van klei. We houden rekening met beperkingen, maar geven aandacht aan wat jij kunt of wilt maken. Zodra je binnen komt ben je onze collega Kunstenaar/Maker. Twijfel je of durf je nog niet? Kom gewoon eens langs, kom kunst kijken: de gangen hangen er vol mee. Of kom kennismaken: wij zijn in het atelier.

We vinden het belangrijk dat deelname aan het herstelatelier voor iedereen bereikbaar is. Daarom werken we niet met verwijzingen die je via een arts krijgt. We zijn geen dagbestedingsproject, maar je kunt bij ons wel heel goed je dag doorkomen! Wij werken met een vrijwillige bijdrage die je zelf bepaalt. Daarvoor staat er een spaarpot in het atelier.

Herstelatelier The Living Museum Winsum is een initiatief van Podium Winsum en Angélique de Waard en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van het Oranjefonds, VSB en Gemeente Het Hogeland.

Open: maandag, dinsdag en vrijdag van 10 tot 15 uur

Kerstvakantie van 25 december 2023 t/m 5 januari 2024

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !