Tv-programma Vroege Vogels op bezoek op het Hogeland

DOODSTIL – De redactie van het tv-programma Vroege Vogels is woensdag 13 december op bezoek geweest bij Hilde van Heuveln in haar woonplaats Doodstil. Het nieuwe seizoen van Vroege Vogels wordt in 2024 afgetrapt met een special over meerdere amateur natuurfilmers. Hilde van Heuveln maakt vooral natuurfoto’s, maar af en toe maakt ze ook filmpjes van vogels, vlinders en andere dieren in haar tuin, de Groninger polder, de kwelder en bij het wad. Meerdere natuurfilmpjes van haar hebben al eerdere tv-uitzendingen van Vroege Vogels gehaald.

De redactie heeft eerst opnames gemaakt in Doodstil en vervolgens werd bij de Groninger zeedijk gefilmd. Helaas was het weer erg somber en het zicht slecht, maar gelukkig liet een groepje sneeuwgorzen zich van redelijk dichtbij filmen. De special wordt waarschijnlijk 14 april 2024 uitgezonden.

Foto: Menno Bentveld (presentator van Vroege Vogels) en Hilde van Heuveln op weg naar Ruidhorn

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik danĀ hier !