Bollenmanden voor het goede doel

UITHUIZEN – Ook dit jaar verkoopt Rotaryclub Het Hogeland bollenmanden voor het goede doel. De manden zijn gevuld en staan klaar om verkocht te worden. Met de opbrengst worden dit jaar Stichting Leergeld Het Hogeland en Delfsail 2024 gesteund. Eerder ging de opbrengst van de bollenmanden naar o.a. de Voedselbank, UMCG Research KankerFonds, Colourful Het Hogeland en Omroep Het Hogeland.

De manden zijn gevuld met een mix van 5 verschillende soorten bollen en zijn er in twee varianten: een grote mand met circa 50 bloembollen (€ 27,50) en een kleine mand met circa 30 bloembollen (€17,50). U hoeft alleen maar af en toe een beetje water te geven en dan heeft u in het voorjaar maanden plezier van een bloeiende mand! De manden zijn te koop bij Kruize bloembollen aan de Hoofdstraat te Uithuizermeeden. In overleg zijn de manden ook thuis te bezorgen (kosteloos in de gemeenten Het Hogeland en Eemsdelta).

Op Koningsdag, 27 april 2024, organiseert  Rotaryclub Het Hogeland de – inmiddels bekende – NAAR DE BOLLEN tocht. Op deze dag zijn er diverse routes langs de bollenvelden op Het Hogeland die op dat moment in bloei staan. De routes kunnen wandelend, fietsend of per motor/auto afgelegd worden. De opbrengst van de NAAR DE BOLLEN tocht gaat ook volledig naar de goede doelen van dit jaar: Stichting Leergeld Het Hogeland en Delfsail 2024.

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !